Evenemang 2021

OBS!

Denna planering är preliminär på grund av de COVID-19 restriktioner som införts. Det är i dagsläget svårt att förutsäga när restriktioner kommer att tas bort eller lättas så mycket att vi kan genomföra programmet. Det är därför viktigt att hålla fortsatt koll på denna sida för ytterligare information.

2021-09-11 till 2021-09-12 Vikingatida skördemarknad

Denna helg är det skördefest på Fotevikens museum. Inne på museets område organiserar Fotevikens byalag en vikingatida marknad. Utanför museets område kommer det samtidigt att vara en nutida haymarket arrangerat av Fotevikens museum. Den som vill sätta upp tidsenligt tält eller på annat sätt ställa ut i den vikingatida marknaden anmäler sig via e-post till event@fotevikensbyalag.se. Säljare och utställare den moderna hömarknaden hänvisas till Fotevikens museum, kontaktuppgifter finn på deras hemsida.
Mer information kommer längre fram.

2021-10-30 Spökvandring

Vi vet att mytologiska varelser har tagit sikte på vår vikingastad och att osaliga andar återigen kommer att hemsöka oss denna fasansfulla kväll, vågar ni komma hit?
Vi fortsätter med förra årets succé. Världens största rysliga escape room kommer att äga rum på Fotevikens Museum. Ta med dina vänner och familj och försöka lösa kluringar och gåtor i mörkret i Foteviken. Men ni måste skynda er och vara på er vakt, farliga väsen kommer att vara på jakt.
Samlingsplatsen är i Fotevikens Museums entrébyggnad. I år arrangeras spökvandringen av Fotevikens Byalag. Vill ni vara säkra på att få en biljett så boka i god tid!
OBS! spökvandringen är inte lämplig för mindre barn.

Anmälan

Skicka ett mail med rubriken ”Anmälan till spökvandring” till event@fotevikensbyalag.se.

Biljettpris

Vuxna: 120:-
Barn: 60:-

2021-12-18 Midvinterblot

Denna dag dricker vi jul och håller midvinterblot. Mat kommer att serveras till självkostnadspris.
Information om priser, tider samt hur du anmäler dig kommer längre fram.